Ενώπιον δικαστηρίου οδηγήθηκε ένας Βρετανός που κατηγορείται για το φόνο ενός παιδιού ενός έτους. Δεν διέπραξε ο ίδιος το φόνο αλλά η ερωμένη του, στην οποία έδωσε την εντολή να βυθίσει το κεφάλι του ενός έτους παιδιού της κάτω από το νερό ενώ μιλούσαν μέσω Skype!

Ο Ammaz Qureshi κατηγορείται πως είπε στην 28χρονη σύντροφό του Yasmin Chaudhry να βάλει το κεφάλι της κόρης της σε ένα κουβά γεμάτο νερό για να «πειθαρχήσει» το παιδί, επειδή διέκοπτε τη διαδικτυακή συνομιλία τους με το κλάμα της (!), όπως γράφει η βρετανική «Mirror».

Η εφημερίδα «Independent» γράφει πως ο άνδρας παρακολουθούσε ζωντανά την άτυχη Hunaina να βυθίζεται στο νερό από την ίδια της τη μητέρα πριν χάσει το κορίτσι τις αισθήσεις του.

Η Chaudhry που ζει στο Όσλο της Νορβηγίας κάλεσε τις πρώτες βοήθειες λέγοντας πως η κόρη της έπεσε κατά λάθος μέσα στον κουβά. Η μικρή Hunaina έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν, μία ημέρα αργότερα.

Ο 35χρονος είχε σχέση με την 28χρονη, την οποία του είχε συστήσει ο αδελφός της σε μια επίσκεψή της στο Λονδίνο το 2010. Εκείνη επέστρεψε στη Νορβηγία δύο μήνες μετά αλλά τα ζευγάρι κράτησε τη σχέση εξ αποστάσεως.

Ο Qureshi παρακολουθούσε ζωντανά μέσω skype την Chaudhry να κακοποιεί το παιδί της δένοντας τα χέρια και τα πόδια του μωρού και αναγκάζοντάς τη να τρώει καυτερό τσίλι.

Η Chaudhry δήλωσε ένοχη στην κατηγορία της κακοποίησης παιδιού αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του φόνου. Το ίδιο και ο Qureshi.