«Δεχόμαστε απειλές για φυσική μας εξόντωση»

Τι καταγγέλλει η ελληνίδα αντιπρόεδρος της Κριμαίας Όλγα Κοβιτίδη


ΚΟΣΜΟΣ
17:45
02/03/2014
«Δεχόμαστε απειλές για φυσική μας εξόντωση»
3
loading

Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται η ελληνίδα Όλγα Κοβιτίδη, μία από τις αντιπροέδρους της τοπικής κυβέρνησης της Κριμαίας.

Απειλές δέχεται όχι μόνο η νέα κυβέρνηση αλλά και βουλευτές και αφορούν την φυσική τους εξόντωση, ανέφερε η κ. Κοβιτίδη, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Αφού ψηφίσαμε για το δημοψήφισμα, άρχισαν να μας κάνουν τηλεφωνήματα και σε μένα και σε άλλους βουλευτές απειλώντας με τη φυσική μας εξόντωση μέχρι και τώρα. Ήρθαν και γραπτά μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο αλλά δεν φοβόμαστε. Όταν βγήκα από το κτίριο μου είπαν ότι έτσι κι αλλιώς θα με εκτελέσουν. Τα συμφέροντα όμως της Κριμαίας μας ενδιαφέρουν πάνω απ' όλα, γι' αυτό εξτρεμιστές και άλλοι εθνικιστές δεν μπορούν να μας τρομάξουν» τόνισε.

Ερωτηθείσα εάν γνωρίζει ποιος εξαπολύει αυτές τις απειλές απάντησε: «Δεν ξέρω ποιος είναι, εγώ όμως έλαβα μήνυμα στο οποίο με έβριζαν αισχρά και μου έγραφαν να αγαπάω την Ουκρανία. Είναι αρκετά θετικό το γεγονός ότι δύο από τους τέσσερις αντιπροέδρους της νέας κυβέρνησης της Κριμαίας είναι ελληνικής καταγωγής. Εγώ και ο Νικολάι Γιαννάκη. Αυτό είναι ενδεικτικό».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Voidi

  Βάστα γερά Όλγα.

 2. avatar Κι η αλλη πλευρα

  Είμαστε μαζί σας Όλια!!! Ερχόμαστε εθελοντές..., άντε λίγο να ξεμουδιάσουμε..!!!!

 3. avatar Χρήστος

  Δηλ, δύο από τους τέσσερις αντιπροέδρους της νέας κυβέρνησης της Κριμαίας είναι ελληνικής καταγωγής και ψήφισαν υπέρ της αυτονόμησης της Κριμαίας;
  Όταν τσακώνονται τα βουβάλια, οι βάτραχοι φεύγουν από την μέση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει