Δεν πιστεύει κανείς στα μάτια του με αυτό που βλέπει στο βίντεο που ακολουθεί. Ο Chain Arunritthirot οδηγεί τη μηχανή του σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια όταν ξαφνικά ένας οδηγός με μεγάλη ταχύτητα καρφώνεται από πίσω του και συνεχίζει την πορεία του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

Ο οδηγός συνέχισε για αρκετά μέτρα την διαδρομή με την κολλημένη μοτοσυκλέτα στον προφυλακτήρα και σταμάτησε όταν έπεσε σε έναν φράχτη. Εκεί το έβαλε στα πόδια παρά τις προσπάθειες των περαστικών να τον ακινητοποιήσουν. Λίγο αργότερα όμως ο 25χρονος George Valentin συνελήφθη,

Ο μοτοσυκλετιστής προσγειώθηκε στη μέση του αυτοκινητόδρομου, 200 μέτρα από το σημείο της πρόσκρουσης, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι του είχε συμβεί.

«Σκέφτηκα “αυτός ο τύπος πήγε να με σκοτώσει”. Ένιωσα ότι ήταν εσκεμμένο, ότι με κυνηγούσε» είπε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο CBS2/KCAL9. Ο Arunritthirot μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας όμως πολύ ισχυρούς πόνους στα χέρια και τα πόδια του. Φορούσε γάντια και κράνος και μάλιστα κατάφερε ακόμα και να περπατήσει όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις Αρχές η μηχανή κινούνταν με 65 χλμ/ώρα την ώρα που το μίνι βαν έπεσε πάνω του με ταχύτητα 70 χλμ/ώρα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τους επιβάτες ενός οχήματος που ήταν ακριβώς δίπλα τη στιγμή του τροχαίου και κάλεσε την Αστυνομία. Οι Αρχές ερευνούν ακόμα το περιστατικό.