Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης της μικρής Μαντλίν, με τους Γερμανούς εισαγγελείς να θεωρούν πως το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 είναι νεκρό και τις Αρχές να αναζητούν πληροφορίες για δύο οχήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

«Το γραφείο του εισαγγελέα στο Μπράουνσβιγκ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να δείτε ότι θεωρούμε πως το κορίτσι είναι νεκρό», δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπράουνσβιγκ Χανς Κρίστιαν Βόλτερς.

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα δύο οχήματα του υπόπτου, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στο μέρος που εξαφανίστηκε και η τρίχρονη τότε Μαντλίν.

Τα οχήματα του υπόπτου είναι ένα τροχόσπιτο και μία Τζάγκουαρ. Για το τροχόσπιτο οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Γερμανός ενδεχομένως να το χρησιμοποίησε το βράδυ της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Όσο για το δεύτερο όχημα, φαίνεται πως πουλήθηκε μία ημέρα μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού, δηλαδή στις 4 Μαΐου του 2007.

Από εκεί και πέρα ζητούνται πληροφορίες και για δύο κινητά τηλέφωνα. Ο πρώτος αριθμός είναι +351 912 730 680 και έπειτα από εκτεταμένες έρευνες οι ανακριτές πιστεύουν ότι ο ύποπτος χρησιμοποιούσε αυτόν τον αριθμό και έλαβε μια κλήση, στις 7:32 μ.μ. έως τις 8:02 μ.μ. στις 3 Μαΐου 2007. Αυτή η κλήση ελήφθη στην περιοχή του Praia da Luz.

Ο δεύτερος αριθμός κινητού είναι +351 916 510 683. Αυτός ο αριθμός είναι ο αριθμός τηλεφώνου που πραγματοποίησε αυτήν την κλήση. Οι Αρχές γνωρίζουν ότι το άτομο που έκανε την κλήση δεν βρισκόταν στην περιοχή Praia da Luz.

Οι ανακριτές θεωρούν ότι το άτομο που πραγματοποίησε αυτήν την κλήση είναι εξαιρετικά σημαντικός μάρτυρας και τους ζητάει να έρθουν σε επαφή.

Δείτε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: «Είναι νεκρή» – Το προφίλ του Γερμανού υπόπτου

Με «παρελθόν» ο 43χρονος ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν

Υπόθεση Μάντλιν Μακάν: «Πολύ σημαντικό το στοιχείο του νέου υπόπτου» λένε οι γονείς του κοριτσιού