Στα τραύματά της υπέκυψε μια 23χρονη στην Καλιφόρνια, που ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ επειδή, όπως όλα δείχνουν, μπήκε κατά λάθος μπροστά στη φωτογραφική μηχανή με την οποία φωτογραφιζόταν μια ομάδα θαμώνων!

Η άτυχη Kim Pham κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε.

Έμεινε σε μηχανική υποστήριξη έως την Τρίτη, για να προλάβουν να δοθούν για μεταμόσχευση τα όργανά της. Στη συνέχεια οι γονείς της ζήτησαν να αποσυνδεθεί…

Μια φίλη της αποκάλυψε πως η Pham στεκόταν έξω από το κλαμπ Crosby όταν, όπως φαίνεται, πέρασε μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή την ώρα που πόζαρε μια παρέα.

Ακολούθησε καβγάς που βγήκε εκτός ελέγχου, σύμφωνα με την αστυνομία, και δύο άνδρες και τρεις γυναίκες χτύπησαν την 23χρονη και την άφησαν αναίσθητη στο πεζοδρόμιο, θεωρώντας τη νεκρή.

Η αστυνομία έχει υπό κράτηση μια 20χρονη ως ύποπτη για εμπλοκή στην υπόθεση και της έχει ήδη απαγγελθεί η κατηγορία πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Η νεαρή αναγνωρίστηκε από το βίντεο που τράβηξε, την ώρα του καβγά, ένας περαστικός.

Η Pham μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και μετά τον εγκεφαλικό της θάνατο η οικογένειά της δώρισε τα όργανά της, όπως γράφει η Daily Mail.

Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και των άλλων τεσσάρων δραστών που συνδέονται με το περιστατικό. Όλοι είναι μεταξύ 20 και 25 ετών.


Δείτε τις φωτογραφίες…