Τραγική ανευθυνότητα φέρεται να επέδειξε μια 49χρονη γυναίκα στο Ντόφιν της Πενσιλβανία, στις ΗΠΑ, καθώς όχι μόνο συνόδευσε τον γιο της για να αγοράσει ναρκωτικά, αλλά στη συνέχεια τον άφησε να πεθάνει από υπερβολική δόση σε ηλικία 15 ετών, χωρίς καν να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Η Τζένιφερ Πουλιέζε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Αστυνομία βρήκε ηρωίνη σε μια θήκη γυαλιών κάτω από το σώμα του έφηβου Ντιν, στο σπίτι τους τον περασμένο Ιούνιο. Έτσι, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της σχεδόν έναν χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Όπως αναφέρει η τοπική της Πενσιλβανία ιστοσελίδα pennlive.com, η ανεύθυνη μητέρα παρατήρησε τον γιο της, παρότι «ανέβασε πυρετό, ήταν ιδρωμένος και έμοιαζε άρρωστος», στις 2 Ιουλίου του 2019.

Η Πουλιέζε ισχυρίστηκε ότι πίστεψε πως το παιδί υπέφερε από θερμοπληξία και του έδωσε νερό. Γύρω στις 19:30 πήγε να δει τι κάνει, χρειάστηκε να τον ταρακουνήσει και να τον ξυπνήσει. Λίγο αργότερα φέρεται να τον άκουσε να βαριανασαίνει, αλλά δεν τον προσπάθησε να τον ξυπνήσει ή να καλέσει ιατρική βοήθεια και έτσι ο Ντιν βρέθηκε νεκρός το επόμενο πρωί.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 49χρονη αντάλλασσε μηνύματα που έλεγαν στον γιο της πώς να χρησιμοποιεί το Kratom (ναρκωτικό), ενώ συμφώνησε να παράσχει στον γιο της χάπια Ativan, ένα εθιστικό φάρμακο κατά του άγχους.