Αρκετά τυχερός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας άνδρας στην Πολωνία καθώς είχε την κακή ιδέα να παρενοχλήσει μία αρκούδα σε έναν ζωολογικό κήπο.

Ο νεαρός παραβίασε τα όρια του χώρου στον οποίο ζει μια αρκούδα σε ζωολογικό κήπο της Πολωνίας και αφού έπεσε μέσα σε ένα ποτάμι, επιχείρησε να την πνίξει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TMZ, ο 23χρονος μεθυσμένος άνδρας καταγράφηκε σε βίντεο να παρενοχλεί την αρκούδα ονόματι «Σαμπίνα». Στα πλάνα φαίνεται η Σαμπίνα να περπατά προς το μέρος του 23χρονου ο οποίος και πανικοβάλλεται.

Αμέσως πηδά στο νερό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέφτει και η αρκούδα. Τότε φαίνεται να παλεύει με την αρκούδα και φαίνεται να προσπαθεί να την πνίξει καθώς κρατάει το κεφάλι της κάτω από το νερό, μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων θεατών. Τελικά κατάφερε να γλιτώσει με μικρές γρατσουνιές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου δήλωσε ότι η Σαμπίνα τραυματίστηκε ψυχολογικά από το συμβάν και ευτυχώς για την υγεία του 23χρονου δεν είναι πολύ «αποτελεσματική» στις επιθέσεις της.

Ο ζωολογικός κήπος σκοπεύει να ασκήσει δίωξη στον 23χρονο.