Το εντυπωσιακό σπίτι που σάρωσε όλα τα βραβεία το 2019

Μια σύγχρονη έπαυλη στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια μαγνητίζει αβίαστα το βλέμμα


ΚΟΣΜΟΣ
20:26
06/06/2020
Το εντυπωσιακό σπίτι που σάρωσε όλα τα βραβεία το 2019
2
loading

Επιβλέποντας όλη την καλιφορνέζικη Πασαντίνα, το LR2 House ήταν ο μεγάλος αγαπημένος των περσινών διαγωνισμών αρχιτεκτονικής.

Η δουλειά του γραφείου Montalba Architects βραβεύτηκε στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τις κατασκευαστικές καινοτομίες της.

Πρόκειται για μια σειρά από όγκους που δημιουργούν ένα εσωτερικό επιφάνειας 400 σχεδόν τετραγωνικών μέτρων, ένας αριθμός από ορθογώνια στρώματα δηλαδή που αρθρώνονται πάνω σε μια απότομη πλαγιά.

Κάθε ορθογώνια δομή διατάσσεται στον χώρο σε άλλο προσανατολισμό, ώστε να έχει τον δικό της υπαίθριο χώρο και να εκμεταλλεύεται καλύτερα τα ρεύματα αέρα και τη θέα στα γύρω βουνά.

Την ώρα που η εξωτερική γωνιώδης φόρμα της τριώροφης βίλας είναι σκοτεινή και επιβλητική, το σκηνικό αλλάζει στο εσωτερικό, εκεί που οι λευκοί τοίχοι και ο φυσικός φωτισμός δημιουργούν μια ήρεμη και καθαρή ατμόσφαιρα.

Μινιμαλιστική αισθητική και αυστηρή χρωματική παλέτα ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή καλιφορνέζικη έπαυλη

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ολα σε κοιτουν

    Όταν η κρεβατοκάμαρα δεν έχει κουρτίνες υπάρχει έντονη η αίσθηση τής ανασφάλειας.

  2. avatar Το τετραγωνο συστημα

    Με πολλά υλικά συμπληρώνουν το ευρύ φάσμα που συγκεντρώνονται σε ενα μέρος δίνοντας τη δυνατότητα με καινοτομία την ενδοδαπεδια στήριξη υαλοπινακων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει