Ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη, καθώς φέρεται να ξεκίνησε τον αυνανισμό στον διάδρομο παιχνιδιών ενός καταστήματος λιανικής πώλησης, μπροστά σε μια γυναίκα που ψώνιζε μαζί με τον 12χρονο γιο της.

Ο 19χρονος Ελίας Φλορ κατηγορείται ότι προχώρησε στην πράξη αυτή γύρω στις 18:30 (τοπική ώρα) της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesmokinggun.com, η οποία επικαλείται μια ένορκη κατάθεση.

Η έκθεση αυτή ανέφερε πως ο νεαρός άνδρας «κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το πέος του και πλησίασε το θύμα». Την ώρα που εκείνος έκανε όλα αυτά, η γυναίκα κοιτούσε τα παιχνίδια. Όχι όμως και ο πιτσιρικάς, ο οποίος έβλεπε καθαρά ό,τι συνέβαινε.

Το σοκαρισμένο παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και της έδειξε τι έκανε ο Φλορ. Στη συνέχεια, εκείνη ήρθε σε επαφή με τη διεύθυνση του καταστήματος, η οποία με τη σειρά της κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 19χρονος διέφυγε από το κατάστημα πριν φτάσουν εκεί οι Αρχές, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε την επόμενη νύχτα και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την πράξη του.

Ο Φλορ συνελήφθη με ένα ζευγάρι κατηγοριών εναντίον του -ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα- και κατέληξε στη φυλακή του Πολκ Κάουντρι, από την οποία μπορούσε να βγει με την καταβολή 25.500 δολαρίων. Σύμφωνα με τη New York Post, το ποσό αυτό δόθηκε και πλέον είναι ελεύθερος.