Σε 37 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η 27χρονη Brittany Renee Pilkington από το Οχάιο η οποία έπνιξε τους τρεις γιους της.

Ο μόλις τριών μηνών Νόα είχε βρεθεί νεκρός τον Αύγουστο του 2015, ο 4χρονος Γκάβιν τον Απρίλιο του 2015 και ο Νίαλ, επίσης βρέφος τον Ιούλιο του 2014.

Η μητέρα ομολόγησε τους φόνους τη μέρα που βρέθηκε νεκρός ο Νόα λέγοντας στην Αστυνομία ότι είναι καταθλιπτική και ανησυχούσε ότι όταν θα μεγάλωναν οι γιοι της θα ήταν βίαιοι απέναντι στις γυναίκες.

Όταν ήταν 17 χρονών η Brittany είχε βιαστεί και μείνει έγκυος από τον νυν σύζυγό της, ο οποίος τότε είχε δεσμό με τη μητέρα της, γράφει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Pilkington σκότωσε τους γιους της από ζήλια καθώς ο άντρας της αφιέρωνε το χρόνο και την προσοχή του στα τρία αγόρια και όχι σε εκείνη.

Ένας από τους δικηγόρους της ισχυρίστηκε ότι ποτέ οι γονείς της δεν την προστάτευσαν. «Ζει μια καλύτερη ζωή μέσα στη φυλακή παρά έξω από αυτήν» είπε ο Kort Gatterdam.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.