Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης των σπριντ, Γουσέιν Μπολτ, που έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, βρέθηκε μπλεγμένος σε έναν άγριο καβγά, έξω από κλαμπ στο Λονδίνο, έπειτα από νύχτα ξέφρενου γλεντιού

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος πρωταθλητής και πέντε φίλοι του συγκρούστηκαν με μια ομάδα στο γνωστό κλαμπ Toy Room του Λονδίνο.

Ο Μπολτ, σύμφωνα με την Daily Mail, προσπαθούσε να εκτονώσει την ένταση, τραβώντας τους φίλους του πίσω. «Ολα έγιναν τόσο γρήγορα. Μόλις ηρέμησαν λίγο, άρχισαν να ξεσπούν μικρότεροι καβγάδες. Ηταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ», είπε αυτόπτης μάρτυρας στη Sun.

Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε ότι η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα ο Τζαμαϊκανός να φεύγει από το κλαμπ λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, χωρίς τους φίλους του.

Ο καβγάς μάλιστα ήταν τόσο άγριος που στο σημείο κατέφτασε άμεσα και η αστυνομία. «Αστυνομικοί κλήθηκαν εξαιτίας διαμάχης στις 3:10 τα ξημερώματα. Δεν υπήρχαν θύματα ή ύποπτοι στο σημείο», δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.