Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει και επισήμως ένας 29χρονος μετά τον θάνατο της Βρετανίδας εκατομμυριούχου συντρόφου του, σε ένα ερωτικό παιχνίδι που φαίνεται να βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο Marc Shatzle είχε συλληφθεί από την αστυνομία τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η 22χρονη κληρονόμος σύντροφός του Florence Reed είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έμενε το ζευγάρι, στην Ελβετία.

Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναμεταδίδει το nine.com.au, ανέφεραν πως η νεαρή γυναίκα είχε πεθάνει από ασφυξία. Πηγή της εισαγγελίας είχε κάνει λόγο για ερωτικό παιχνίδι που είχε κακό τέλος.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η 22χρονη είχε βρεθεί νεκρή λίγο πριν τις 7 το πρωί, ήταν όμως ήδη αργά για κάθε προσπάθεια ανάνηψής της.

Ο Shatzle αντιμετωπίζει πλέον επισήμως κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και υπεξαίρεση. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ελβετίας εξήγησε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται με την ολοκλήρωσή της ο άνδρας να αντιμετωπίσει την ελαφρύτερη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η Reed είναι κληρονόμος γνωστής οικογενείας του North Yorkshire, η οποία ασχολείται με την εκτροφή καθαρόαιμων αλόγων κούρσας.