Μπορεί να υπάρχει κάτι χειρότερο από το να παρκάρεις σε ένα σημείο που θεωρείς ασφαλές και να δέχεσαι κλήση; Όπως αποδεικνύει ένα βίντεο από τη Νέα Υόρκη, στο οποίο ο ιδιοκτήτης του οχήματος πρέπει να βίωσε μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής του, πρέπει να υπάρχει.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, λοιπόν, είχε αφήσει το αυτοκίνητό του σε έναν δρόμο στο Κουίνς, όμως φαίνεται πως δεν είχε προσέξει μια… λεπτομέρεια: ο συγκεκριμένος χώρος προορίζεται για να αφήνουν σκουπίδια. Έτσι, όταν πήγε να πάρει το αμάξι για να φύγει, το είδε περικυκλωμένο από πολλές, μα πάρα πολλές σακούλες.

Το βίντεο που πλέον έχει αρχίσει να διαδίδεται με μεγάλους ρυθμούς στα social media, δείχνει τον συγκεκριμένο άνδρα να είναι αποσβολωμένος, ενώ την ίδια ώρα μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, ενδεχομένως για να βρει κάποια λύση.

Σύμφωνα με τη New York Post ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος άφησε γύρω από το αυτοκίνητο και επάνω σε αυτό τόσα σκουπίδια, με τις πιο πιθανές εκδοχές να αναφέρουν ότι ίσως να έγινε από τους εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται δίπλα, ή από τους κατοίκους της περιοχής, που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να… τιμωρήσουν την απροσεξία του.

Δείτε το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

Calling out of work today #whatisnewyork (@718chucho)

A post shared by WhatIsNewYork (@whatisnewyork) on