Σκηνές που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από την κινηματογραφική επιτυχία «Βασικό Ένστικτο» εκτυλίχθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Σον Μέι μαχαίρωσε τη σύζυγό του Λάουρα στο λαιμό ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, καρφώνοντας το μοιραίο μαχαίρι στο στομάχι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σον ήταν με τη Λάουρα στο κρεβάτι τους σε πιο προσωπικές στιγμές… Μετά από κάποια ερωτικά παιχνίδια, πήρε μία πετσέτα και της έδεσε τα μάτια λέγοντάς της ότι της έχει μία έκπληξη. Εκείνος κατέβηκε κάτω, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και ανέβηκε πάνω.

Ξάπλωσε δίπλα της και άρχισε να μετράει αντίστροφα από το 10 μέχρι το 0. Ξαφνικά «χτύπησε» το κινητό της αλλά της είπε να το αφήσει να χτυπάει… Όταν έφτασε πιο κοντά στο μηδέν προσπάθησε να κερδίσει χρόνο… μετρώντας πιο αργά.

Η σύζυγός του, η οποία είχε αρχίσει να αγχώνεται, τον ρωτούσε συνέχεια για το τι συμβαίνει… Ωστόσο, εκείνος συνεχώς την καθησύχαζε. Ξαφνικά, η Λάουρα ένιωσε κάτι παγωμένο να της χαϊδεύει τον ώμο της.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο άντρας της, τη μαχαίρωσε στο λαιμό αλλά ευτυχώς χωρίς να της κόψει τις αρτηρίες… Αμέσως μετά, της είπε ότι απολύθηκε την προηγούμενη μέρα και δεν ήξερε πώς θα πλήρωναν την υποθήκη του σπιτιού τους ενώ της αποκάλυψε ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει και εκείνος.

Λίγο αργότερα, έστρεψε το μαχαίρι στο στομάχι του. Και οι δυο κατάφεραν να επιζήσουν ενώ πριν λίγες μέρες ξεκίνησε και η δίκη του Σον Μέι. Το δικαστήριο ακούγοντας τα όσα συνέβαιναν έκανε λόγο για μία αναπάντεχη επίθεση που συνέβη το πρωινό του περασμένου Οκτωβρίου.

Η δίκη συνεχίζεται…