Το γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες με έναν έξαλλο ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Χιμάρα ο οποίος σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και με γροθιές το έσπασε, όταν εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του λόγω ελλιπούς εξυπηρέτησης.

O 51χρονος οργισμένος ιδιοκτήτης Μίχαλ Κοκεντίμα, 51 ετών, έμεινε για αρκετά λεπτά κρεμασμένος στο παρμπρίζ και στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για απειλές και επίθεση, όπως και για καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας. «Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν», υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην γείτονα, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το πόσο είναι νόμιμο το μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο νοτίως της Χιμάρας. Όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους, το μαγαζί λειτουργούσε παράνομα και έτσι αποφασίστηκε η κατεδάφισή του, σύμφωνα με το albaniandailynews.com.

Οι πολεοδομικές Αρχές συνοδεία περίπου 100 Αλβανών αστυνομικών μετέβησαν την περιοχή και προχώρησαν στην κατεδάφιση του εστιατορίου το οποίο είχε έκταση 2000 τ.μ..

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ οι Αρχές δεν βρήκαν αντίσταση κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει κριθεί προφυλακιστέος.