Το σπίτι που είναι στην πόλη και μοιάζει να ήρθε από το ύπαιθρο

Μια διαφορετική κατοικία στην καρδιά του αστικού ιστού!


ΚΟΣΜΟΣ
22:01
25/08/2019
Το σπίτι που είναι στην πόλη και μοιάζει να ήρθε από το ύπαιθρο
loading

Σαν αγροικία που μετακόμισε κατά πόλη μεριά, το Magnolia Courtyard House βρίσκεται εντός των τειχών του αμερικανικού Σιάτλ, παρά το γεγονός ότι θα περίμενες να το βρεις στις ανοιχτωσιές της Ουάσιγκτον (πολιτείας).

Το οίκημα διατάσσεται γύρω από μια κεντρική αυλή με ορεινά δέντρα και αγριόχορτα, που συμβάλλουν κι αυτά στην ψευδαίσθηση της υπαίθρου.

Τα μεγάλα παράθυρα φέρνουν το έξω μέσα, την ίδια ώρα που οι μπαλκονόπορτες υποχωρούν δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο όπου το εσωτερικό και το εξωτερικό παύουν να διαπερνιούνται αντιφατικά.

Ταυτοχρόνως, οι τσιμεντένιοι όγκοι κρύβουν επιμελώς το καταφύγιο του κήπου από τα αδιάκριτα μάτια των γειτόνων, όπως κάνουν και τα μεγάλα μαύρα πάνελ του επάνω ορόφου, χαρίζοντας την απαραίτητη ιδιωτικότητα των στιγμών του ζευγαριού.

Εσωτερικά, η χρωματική παλέτα του μπετόν, του ξύλου και των σκούρων υλικών συνταιριάζεται με τη μοντέρνα επίπλωση, δημιουργώντας μια κομψή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που πατά και στους δύο κόσμους απ’ όπου αντλεί έμπνευση, και στην πόλη και στο ύπαιθρο δηλαδή.

Ένα σπίτι στην πολύβουη πόλη που ονειρεύεται την ανεμελιά της ήρεμης επαρχίας είναι το Magnolia House, ένα πείραμα που πέτυχε τον στόχο του…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει