Χάος στους σιδηρόδρομους της Ιταλίας προκάλεσε φωτιά στη Φλωρεντία

Τουλάχιστον 25 δρομολόγια τρένων υψηλής ταχύτητας ακυρώθηκαν και υπήρξαν καθσυστερήσεις


ΚΟΣΜΟΣ
17:25
22/07/2019
Χάος στους σιδηρόδρομους της Ιταλίας προκάλεσε φωτιά στη Φλωρεντία
loading

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν όσοι ταξίδευαν σήμερα με τους ιταλικούς σιδηροδρόμους, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων και της ακύρωσης τουλάχιστον 25 δρομολογίων των τρένων υψηλής ταχύτητας, λόγω φωτιάς που έπληξε τις υποδομές γύρω από τη Φλωρεντία.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε μια μονάδα ελέγχου δικτύου και σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, πιθανόν οφείλεται σε εμπρησμό, όπως ανακοίνωσε η εταιρία σιδηροδρομικού δικτύου RFI και σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αναστάτωση αυτή επηρέασε τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πόλεων, σε μια εβδομάδα κατά την οποία τα συνδικάτα των εργαζομένων στις μεταφορές έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη (24/07) και την Παρασκευή (26/07).

Οι αμαξοστοιχίες γύρω από τη Φλωρεντία ακινητοποιήθηκαν, προκειμένου οι Αρχές της Ιταλίας να διενεργήσουν έρευνα. Η υπηρεσία έχει ήδη αποκατασταθεί, αλλά με τρεις ώρες καθυστέρηση κατά μέσο όρο και 25 ακυρώσεις δρομολογίων των τρένων υψηλής ταχύτητας, πρόσθεσε η RFI.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει