Η Marilyn Bersey ήταν μια πουριτανή ηλικιωμένη μέχρι να γίνει η «σκανδαλιάρα γιαγιά» των νυχτερινών σόου της Βρετανίας.

Όταν έκλεισε πέρυσι τα 70 της χρόνια σκέφτηκε πως κάτι πρέπει να κάνει με τη ζωή της και βρήκε εκείνο το χόμπι που την κάνει να νιώθει πιο σέξι από ποτέ.

Η γιαγιά δυο εγγονών ένιωθε εντελώς μόνη, όπως λέει, όταν έχασε τον σύζυγό της και τα παιδιά της έφυγαν από το σπίτι. Έχασε λοιπόν αρκετά κιλά και ανεβαίνει τώρα στη σκηνή των βρετανικών καμπαρέ ως Foxy La Mer, όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, βρίσκοντας την κλίση της στη ζωή.

«Το καμπαρέ περικλείει ό,τι θέλω να κάνω. Κόλλησα από την πρώτη μέρα. Ένιωσα ξαφνικά θηλυκή και ποθητή. Πριν ένιωθα πως είχα χάσει όλη μου τη θηλυκότητα … Έχασα τον ρόλο της γυναίκας. Το σεξ δεν υπήρχε καν ως σκέψη, τίποτα δεν με έκανε να νιώθω σέξι».

Παντρεμένη με τον πρώτο άντρα της από τα 22 της, έζησε μια οικογενειακή ζωή που την έχασε ξαφνικά πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έφυγε από τον κόσμο ο δεύτερος σύζυγός της.

Τότε έπεσε πάνω σε μια ομάδα ερασιτεχνικού χορού για καμπαρέ και είπε να το δοκιμάσει, παρά το γεγονός ότι περιβαλλόταν από 20αρές και 30άρες. Πλέον το κάνει ημιεπαγγελματικά, εμφανιζόμενη σε πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και κανονικά καμπαρέ της Βρετανίας.

Και παρά το γεγονός ότι δεν ψάχνει τον έρωτα, η Marilyn λέει πως το καμπαρέ τής έχει δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρει ξανά…