Άγνωστες πτυχές της ζωής της δράσης και της προσωπικότητας του 35χρονου -που παραδέχθηκε ήδη δύο φόνους άτυχων γυναικών- φέρνει στο φως σήμερα το Sigmalive.

Ο 35χρονος που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης» ως είναι γνωστόν είχε πολύ μεγάλο πάθος για τη φωτογραφία. Μάλιστα είχε αρκετές διακρίσεις στον τομέα, ενώ διατηρούσε και προσωπικό πορτφόλιο.

Παράλληλα ο 35χρονος δίδασκε μαθήματα φωτογραφίας σε μαθητές διαφόρων ηλικιών. Το Sigmalive ήρθε σε επαφή με έναν από αυτούς τους μαθητές και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ψυχολογικής σύνθεσης του 35χρονου καθώς και της προσωπικότητάς του.

Ο πρώην μαθητής του 35χρονου Ε. Σ εξέφρασε αρχικά τη μεγάλη του έκπληξη για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και την παραδοχή των φόνων από τον πρώην δάσκαλό του.

«Αν με ρωτούσες ποτέ ποιον θα υποψιαζόσουν ότι βρίσκεται πίσω από τα εγκλήματα αυτά, πιθανόν να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που να σκεφτόμουν. Δεν μας έδωσε ποτέ ενδείξεις ψυχασθένειας, ήταν ένας άνθρωπος κανονικός και μάλιστα μας εντυπωσίαζε με κάποια χαρακτηριστικά του, όπως για παράδειγμα η συνέπεια του στο μάθημα, η τυπικότητα του στο ωράριο μαθημάτων και αρκετά άλλα».

«Ερχόταν πάντα προετοιμασμένος στο μάθημα. Ένας ευχάριστος και προσιτός άνθρωπος, έτοιμος να δώσει λύσεις στις απορίες κάθε μαθητή του» είπε.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Ε.Σ στο Sigmalive, ότι για το σκοπό φωτογραφικών εξορμήσεων σε εξωτερικούς χώρους, ο 35χρονος οδηγούσε τους μαθητές του στο Μεταλλείο του Μιτσερού.

«Μία τάξη μπορούσε να είχε και 20-30 πρόσωπα, διαφόρων ηλικιών. Από μαθητές σχολείων μέχρι 50χρονους. Μας οδηγούσε στο Μεταλλείο του ΜΙτσερού, εκεί στον τόπο του εγκλήματος. Είναι αυτό που λένε, ο δολοφόνος επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος», δήλωσε.

O Ε.Σ είχε τόση πολλή εκτίμηση και σεβασμό στη δουλειά του δασκάλου του, που τον πρότεινε μάλιστα για συνεργασία σε εξωτερικές συνεργασίες. Κάτι που τελικά έγινε.

«Είχα μεσολαβήσει για ν΄ αναλάβει τη φωτογράφηση για τους σκοπούς μίας γνωστής ιστοσελίδας καθώς και κατάστημα με αθλητικά είδη. Και στις δύο περιπτώσεις ήμουν παρών κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Τότε με έβγαλε ασπροπρόσωπο, σήμερα ντρέπομαι που πήρα αυτόν τον άνθρωπο σε συνεργάτες μου. Τότε έδειξε ακόμα μία φορά, συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά».

Καταλήγοντας τόνισε ακόμα μία φορά ότι ο 35χρονος σε καμία περίπτωση δεν έδινε την εικόνα ψυχοπαθή. Δεν έδινε την παραμικρή υπόνοια, ότι πίσω από αυτόν τον άνθρωπο, κρυβόταν αυτό το τέρας.