Serial killer στην Κύπρο: Ψάχνουν περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο

Ανατριχίλα για την δράση του 35χρονου που στραγγάλιζε γυναίκες ενώ έκαναν σεξ - Δεν έχει βρεθεί το πτώμα της 6χρονης


ΚΟΣΜΟΣ
13:36
22/04/2019
Serial killer στην Κύπρο: Ψάχνουν περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο
6
loading

Πρωτοφανής «σκοτεινή» υπόθεση μαζικών δολοφονιών συγκλονίζει την τελευταία εβδομάδα την Κύπρο.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες στο μεταλλείο Μιτσερού και ειδικά στο φρεάτιο της φρίκης, αλλά και στο Ξυλιάτο με σκοπό να ξεκαθαριστούν τα σκοτεινά μυστικά που άρχισαν να εμφανίζονται μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 38χρονης από τις Φιλιππίνες την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ακολούθησε η ανακάλυψη ενός ακόμα πτώματος, μίας 27χρονης, το περασμένο Σάββατο ενισχύοντας την πεποίθηση ότι στο ίδιο πηγάδι (φρεάτιο) κρύβονται και άλλα μυστικά από τη δράση ενός serial killer.

Για ενδείξεις ότι υπάρχουν «πολύ περισσότερα από δύο πτώματα» που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο, έκανε λόγο το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας που βρίσκεται στο σημείο.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι ανησυχίες των αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί. Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός.

Η έρευνα των αρχών για τη δράση του serial killer στην Κύπρο συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρθηκε σε πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα έγκλημα, συστήνοντας κατανόηση για το έργο της Αστυνομίας. Σημείωσε ότι θα διερευνηθούν οι ευθύνες μετά τη διερεύνηση των εγκλημάτων που συγκλονίζουν την κυπριακή κοινωνία.

Δηλώσεις Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου για διερευνώμενες υποθέσεις φόνων γυναικών

«Οι μέχρι στιγμής διερευνώμενες υποθέσεις φόνου τουλάχιστον δύο γυναικών και ο μη εντοπισμός της εξάχρονης θυγατέρας μιας εκ των θυμάτων, θέτουν την κοινωνία μας και την Αστυνομία Κύπρου ενώπιον μιας μορφής εγκλήματος, πρωτοφανούς γα τα κυπριακά δεδομένα, την έκταση της οποίας είναι πρόωρο να εκτιμήσουμε, και η οποία μορφή εγκλήματος παρουσιάζεται, όχι συχνά, συνήθως σε μεγάλες πληθυσμιακά χώρες.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η διερεύνηση πρέπει να γίνει με ιδιαίτερα προσεκτικό και μεθοδικό τρόπο, αλλά και στο πλαίσιο των προνοιών της κείμενης νομοθεσίας, ούτως ώστε όταν αχθούν οι υποθέσεις ενώπιον του δικαστηρίου να έχουν αίσια κατάληξη.

Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε στα θύματα αυτών των εγκλημάτων και στις οικογένειες, συγγενείς και οικείους τους, προς τους οποίους εκφράζουμε τη θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αναγνωρίζουμε ότι έχουν εγερθεί ερωτήματα σχετικά με τον χειρισμό, που έτυχαν από μέρους της Αστυνομίας, καταγγελίες για ελλείποντα πρόσωπα, Ούτε απαξιώνουμε, ούτε υποτιμούμε τα ερωτήματα αυτά. Αντιθέτως, κατανοούμε τον αποτροπιασμό και το αίσθημα ανησυχίας, που οι υποθέσεις αυτές προκαλούν στην κυπριακή κοινωνία.

Ως Αστυνομία Κύπρου διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε κάθε πρόθεση να διερευνήσουμε τα ερωτήματα που έχουν εγερθεί, με διαφάνεια και ειλικρίνεια και προπάντων με διάθεση να βελτιωθούμε σε περίπτωση που θα διαπιστωθούν τυχόν αδυναμίες, και βεβαίως αν υπάρχουν θα αποδοθούν ευθύνες.

Θα θέλαμε όμως, σε αυτό το στάδιο, να ζητήσουμε την κατανόηση σας, καθώς θεωρούμε ότι κορυφαία προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή είναι η διερεύνηση των υποθέσεων αυτών, η διαπίστωση της πραγματικής έκτασης των εγκλημάτων που έχουν λάβει χώρα, η εξιχνίαση και η στοιχειοθέτηση τους. Και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται τα μέλη μας καταβάλλοντας το άπαν των δυνάμεων τους».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar οχι φυλακες

  για τους εθνικιστες

 2. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Ήρωας σαν τον κοτσιφα και αυτό το εθνικι

  1. avatar Αν λήσταρχος, ζάκι & ερμαφρόδιτος

   θα του έκαναν σίγουρα άγαλμα και θα έδιναν το όνομά του σε δρόμο

   1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

    Πρώτον ο ζακ όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κλέφτης καρα δεύτερον συγκρίνεις τους φόνους με μια υποτιθέμενη κλοπή;;; ο πολύς ναζισμος σου έχει κάψει το κεφάλι. Ακόμα και έναν serial killer δικαιολογείς

    1. avatar Πρώτον να μην μιλάς

     σε αρσενικό γένος, γιατί η ίδια αυτοπροσδιοριζόταν ως θηλυκιά. Το ίδιο κι εσυ βέβαια. Δεύτερον πράγματι αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κλέφτης αλλά κλεπτομανής, ακόμη χειρότερο δηλαδή, για να μην μιλήσουμε ότι δεν επιχείρησε κλοπή αλλά ληστεία (δηλαδή κακούργημα). Τρίτον εάν δεν τον είχαν εξουδετερώσει τώρα θα μιλούσαμε για καμία δεκαριά νεκρούς σφαγμένους από την μαχαίρα του. Τέταρτον κανείς δεν θα πετάξει το σουτιέν του για αυτόν τον ψυχοπαθή στην Κύπρο εν αντιθέσει με τα αριστερά σκουπίδια που αποθεώνουν κάθε ανωμαλία.

     1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

      1. Κοπελιά κάπου τα μπερδεύεις. Ο ζακ δε ληστεψει. Τα πράγματα στο μαγαζί βρέθηκαν στην θέση τους και δεν βρέθηκε δαχτυλικο του αποτύπωμα στην ταμειακή
      2. Δεν είχε μαχαίρι. Βρέθηκε μαχαίρι στον τόπο της δολοφονίας αλλά δεν είχε τα αποτυπώματα του.
      3. Δεν επιτέθηκε σε κανένα. Μπήκε στο μαγαζί για να αμυνθεί από επίθεση που δέχτηκε. Και πήρε ένα κομμάτι γυαλί αφού χτυπήθηκε χωρίς λόγο και τον κλωτσισε και ο διασωστης του εκαβ. Σκέψου εσύ στη θέση του τι θα έκανες κοπελιά. Να δέχεσαι επίθεση να μπαίνεις κάπου να φυλαχτεις να σε χτυπάνε και εκεί να έρχεται το εκαβ και ο διασωστης να σε κλωτσάει.
      4. Για τον χρυσαυγιτη serial killer θα κάνετε καμία συγκέντρωση όπως είχατε κάνει με την περίπτωση της Μυρτώς η επειδή είναι δικός σας του συμπαραστεκεστε;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει