Έπαθε εγκεφαλικό από τη γιόγκα, επέστρεψε στα καθήκοντά της έναν μήνα αργότερα

Οι 26.000 ηλεκτρονικοί της φίλοι αδημονούσαν να την ξαναδούν στο στρωματάκι


ΚΟΣΜΟΣ
22:57
02/04/2019
Έπαθε εγκεφαλικό από τη γιόγκα, επέστρεψε στα καθήκοντά της έναν μήνα αργότερα
1
loading

Μια γυναίκα υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό εκτελώντας την καθημερινή της ρουτίνα στη γιόγκα.

Η 40χρονη Rebecca Leigh από το Μέριλαντ των ΗΠΑ στεκόταν στο κεφάλι της εκείνο τον Οκτώβριο του 2017, για τις ανάγκες μιας δύσκολης στάσης, όταν έσπασε μια από τις 4 αρτηρίες του λαιμού της και υπέστη το επεισόδιο. Λίγο πρωτύτερα μάλιστα είχε βιντεοσκοπήσει κανονικά το καθημερινό της πρόγραμμα φορώντας ένα ροζ μπικίνι.

Παρά το γεγονός ότι το εγκεφαλικό την άφησε με σημαντική απώλεια μνήμης, προβλήματα στην ομιλία και δυνατούς πονοκεφάλους, εκείνη επέστρεψε στη γιόγκα έναν μήνα μετά το επεισόδιο που της άλλαξε τη ζωή.

Όπως είπε, έχει ευθύνη απέναντι στους 26.000 φίλους της στα κοινωνικά μέσα. Όσο για τον λόγο που μοιράζεται τώρα την ιστορία της, λέει πως το κάνει για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στα συμπτώματα του εγκεφαλικού, αλλά και τον κόσμο της γιόγκα ειδικά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν: «Το εγκεφαλικό είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα».

Εκείνη εξάλλου δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια παρά 3 μέρες αργότερα, παρά την κακή κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, πιστεύοντας πως θα ήταν κάτι περαστικό...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Gkortsos

    Αραααα...μακρυα απο τη γιογκα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει