Η πλειοψηφία των Ρώσων εγκρίνει το έργο του Πούτιν, αλλά όχι του Μεντβέντεφ

Τι δείχνει δημοσκόπηση στη Ρωσία


ΚΟΣΜΟΣ
23:01
22/03/2019
Η πλειοψηφία των Ρώσων εγκρίνει το έργο του Πούτιν, αλλά όχι του Μεντβέντεφ
loading

Η πλειοψηφία των Ρώσων, σε ποσοστό 65,3%, εγκρίνει το έργο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VICIOM).

Ωστόσο, αν η πλειοψηφία εγκρίνει το έργο του Ρώσου προέδρου, δε συμβαίνει το ίδιο με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μενβέντεφ, το έργο του οποίου εγκρίνει το 38%, ενώ το έργο της ρωσικής κυβέρνησης εγκρίνει το 41%, εν αντιθέσει με το 47,1% που δεν εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, όπως μεταδίδει το Ria Novosti και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο ερώτημα σε ποιον θα έδειχναν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων της χώρας, οι Ρώσοι δείχνουν να εμπιστεύονται τον Πούτιν σε ποσοστό 33,4%, τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου σε ποσοστό 14,7% και τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε ποσοστό 11,7%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αν οι βουλευτικές εκλογές διεξάγονταν αυτή την Κυριακή, το 34,8% θα ψήφιζε το κυβερνών κόμμα «Ενιαία Ρωσία», το 16,5% το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το 11,3% το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας και το 6,6% το κόμμα «Δίκαιη Ρωσία».

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 11-17 Μαρτίου σε δείγμα 1.600 ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει