Η Viv Bodycote είναι μια αλλιώτικη γιαγιά από την Αγγλία που τρέφει μια παθολογική αγάπη για τον γνωστό προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο.

Σούπερ φαν του πορτογάλου τεχνικού δηλώνει η 61χρονη, ομολογώντας μάλιστα πως θα απατούσε αμέσως τον άντρα της για μια βραδιά με τον σταρ των πάγκων.

Μέσα σε δύο χρόνια, από το 2017 ως το 2019, τα 20 τατουάζ που είχε με τον τεχνικό έφτασαν τα 37, καθώς δεν σταματά να τον ζωγραφίζει στο σώμα της. Ένα σώμα που έχει μετατρέψει σε καμβά για χάρη του.

Τα χρήματα της τα δίνει μάλιστα ο συνταξιούχος σύζυγός της Tony, καθώς ο 78χρονος έχει βρει τον μπελά του όπως λέει από τα καμώματα της γυναίκας του. «Θα πέθαινα να τον δω με σάρκα και οστά και για τον Μουρίνιο θα απατούσα», διατείνεται εκείνη με καμάρι.

Η γιαγιά 4 εγγονιών από το Λέστερσιρ της Αγγλίας έχει χτυπήσει τα μάτια του Ζοζέ στο μπράτσο της και έχει γεμίσει το σώμα της με εικόνες που παραπέμπουν σε εκείνον, από την κορφή ως τα νύχια. Ακόμα και η καρδιά στο αριστερό στήθος της για εκείνον χτυπά.

Μόνο που το πιο πρόσφατο τατουάζ της δεν έχει να κάνει με τον Μουρίνιο, αλλά τον βρετανό παρουσιαστή Τζέρεμι Κάιλ! Αν απάτησε τον Ζοζέ με τον Τζέρεμι αναρωτιούνται τώρα όλοι όσοι την ξέρουν, εκείνη λέει πάντως πως βλέπει καθημερινά την εκπομπή του εδώ και 14 χρόνια και τον ήθελε απλώς στην πλάτη της ως ένδειξη «φιλίας»…