Οι κάμερες ασφαλείας σε μια κατοικία στο Ντάλας καταγράφουν τη στιγμή που δύο τύποι, μέρα μεσημέρι, εισβάλουν στο σπίτι και κλέβουν μια μεγάλη τηλεόραση. Το όχημά τους, τύπου SUV, είναι σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο, με ανοιχτή την πίσω πόρτα και το πορτμπαγκάζ.

Αφού αρπάζουν την τηλεόραση, προσπαθούν να τη βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο για να φύγουν. Αρχικά, δοκιμάζουν να την τοποθετήσουν στις πίσω θέσεις, αλλά δεν τα καταφέρνουν, λόγω των διαστάσεων της τηλεόρασης. Έτσι, δοκιμάζουν να τη βάλουν στο πορτμπαγκάζ, όμως και εκεί υπάρχει θέμα, καθώς η τηλεόραση δεν χωράει.

Αφού είδαν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να φύγουν μαζί με την τηλεόραση, την επέστρεψαν στο σπίτι, μπήκαν στο SUV και έφυγαν! Τουλάχιστον, σε αυτήν την περίπτωση αποδείχθηκαν ευγενικοί…

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Ντάλας που έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο τύποι ήταν κλεμμένο και εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες, προκειμένου να βρουν τους δύο κλέφτες. Δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα στην ταυτοποίησή τους, καθώς τα πρόσωπά τους ήταν ακάλυπτα και φαίνονται καθαρά στο βίντεο.