Ένα μοντέλο που αγαπά πολύ τις δραστικές επεμβάσεις στο σώμα της αφαίρεσε έξι πλευρά για να αποκτήσει τη μικρότερη μέση του κόσμου και να γίνει επιτέλους σαν χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων.

Αυτή είναι η Pixee Fox, που έχει ξοδέψει ήδη 90.000 ευρώ σε μια μακρά λίστα πλαστικών: αφαίρεση πλευρών, 4 ρινοπλαστικές, 4 αυξητικές στήθους, 2 λιποαναρροφήσεις, 2 πλαστικές στις βλεφαρίδες, 1 πλαστική στον κόλπο, 1 στα φρύδια, 1 στους γλουτούς και μερικές ακόμα στο πρόσωπο.

Κι αυτό γιατί ήθελε να φτιάξει την απόλυτη σιλουέτα «κλεψύδρα», τώρα όμως θέλει να γίνει καρτούν και να έχει τη μικρότερη μέση του κόσμου, μόλις 35 εκατοστά! Έμπνευση για την 25χρονη Σουηδέζα είναι η Jessica Rabbit και λέει χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος έρχεται συχνά και μου λέει ‘‘μην το πάρεις στραβά, αλλά μοιάζεις με καρτούν’’, αλλά για μένα αυτό είναι κομπλιμέντο, αυτό θέλω να πετύχω».

Η ακραία και μη αναστρέψιμη επέμβαση αφαίρεσης των πλευρών στοίχισε αρκετές χιλιάδες ευρώ και την έφερε στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ και τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό Dr Barry Eppley. «Η αφαίρεση των πλευρών μου ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα, αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να βρω χειρουργό που να δεχτεί να την κάνει»…