Οι Αρχές της Κομητείας του Πάσκο, στη Φλόριντα, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου που κατηγορείται για το βιασμό μιας 15χρονης.

Η Αστυνομία έφτασε στον δράστη έπειτα από καταγγελία που έκανε ένας gamer, με τον οποίο ο κατηγορούμενος, Daniel Enrique Fabian, έπαιζε online βιντεοπαιχνίδι την ώρα του βιασμού.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Ιουνίου, στο σπίτι του 18χρονου, όπου βρισκόταν η ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Αρχές, ο Fabian έπαιζε online βιντεοπαιχνίδι με άλλον gamer, στον οποίο ανέφερε πως σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού του βρίσκεται μια νεαρή κοπέλα την οποία σκοπεύει να «σπάσει». Κάποια στιγμή ο 18χρονος εξαφανίστηκε για 15 λεπτά, αφήνοντας όμως ανοιχτό το μικρόφωνό του, με αποτέλεσμα ο άλλος παίκτης να ακούει τις κραυγές αγωνίας της 15χρονης.

Τέσσερις φορές του είπε να σταματήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον αποτρέψει. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, έχοντας ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του, ο Fabian επέστρεψε στη θέση του και συνέχισε το παιχνίδι με τον αντίπαλό του, που είχε ακούσει τα πάντα.

Μετά την καταγγελία, το 15χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε εξέταση και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο 18χρονος συνελήφθη την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Land O’ Lakes.