Η Burger King έκανε μια νέα προωθητική ενέργεια για το Halloween με ένα μπέργκερ που ισχυρίζεται πως χαρίζει εφιαλτικό ύπνο.

Nightmare King το λέει και το πράγμα θα τελείωνε εδώ αν δεν μας έλεγε πως στις δικές της «κλινικές μελέτες» πιστοποιήθηκε πράγματι η εφιαλτική φύση του μπέργκερ!

Το έδεσμα με το… πράσινο ψωμάκι και το μοσχάρι, το κοτόπουλο, το λιωμένο τυρί, το μπέικον και τη μαγιονέζα δεν είναι παίξε-γέλασε, όπως λέει η γνωστή αλυσίδα στο δελτίο Τύπου της, καθώς το έλεγξε σε 100 πελάτες της.

Τους έβαλε να το φάνε πριν πάνε για ύπνο και παρακολούθησε κατόπιν τον καρδιακό τους ρυθμό, την αναπνοή και την εγκεφαλική δραστηριότητα, παρατηρώντας αυξημένη ονειρική δραστηριότητα.

Ένας μάλιστα ανέφερε πως είδε «εξωγήινους να επιτίθενται», ενώ άλλος είχε έναν εφιάλτη με κάποιον που μεταμορφωνόταν σε φίδι. Η κλινική μελέτη έδειξε λέει πως το Nightmare King αυξάνει τις πιθανότητες να δεις εφιάλτη κατά 3,5 φορές, κάτι που αποδίδει η εταιρία «στον μοναδικό συνδυασμό πρωτεϊνών και τυριού»!

Έξω βέβαια από την επικράτεια του μάρκετινγκ της Burger King, δεν υπάρχουν αντίστοιχες μελέτες που να επιβεβαιώνουν τέτοιους ισχυρισμούς. Τουναντίον μάλιστα, καθώς όλες οι μελέτες υποδεικνύουν πως μια ισορροπημένη διατροφή καταλήγει σε πιο ζωντανά όνειρα…