Μια έκπληξη περίμενε τους μαθητές ενός νηπιαγωγείου στην πόλη Σεντζέν της Κίνας τη Δευτέρα 27 Αυγούστου. Ήταν η πρώτη τους μέρα στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και η διευθύντρια του νηπιαγωγείου οργάνωσε μια γιορτή για να τους υποδεχθεί.

Μόνο που η γιορτή δεν ήταν ακριβώς κατάλληλη για τα 500 μαθητούδια ηλικίας τριών έως έξι χρόνων, καθώς περιελάμβανε μεταξύ άλλων και χορό σε στύλο από κοπέλες προκλητικά ντυμένες!

Οι περισσότεροι από 100 γονείς που βρέθηκαν στην εκδήλωση έμειναν άναυδοι μόλις αντίκρυσαν τις ελαφρώς ντυμένες χορεύτριες να επιδίδονται σε διάφορες φιγούρες στο στύλο.

Η διευθύντρια Λάι Ρονγκ προσπάθησε να απολογηθεί και να εξηγήσει το σκεπτικό βάσει του οποίου πήρε αυτήν την απόφαση, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη δουλειά της, καθώς απολύθηκε.

Ήθελε, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία της, να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα για γονείς και μαθητές. Τόνισε επίσης ότι εκτός από το pole dancing, η γιορτή περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς της Κίνας, όπου έλαβε μέρος και η ίδια, καθώς και συναυλία τζαζ.

Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης της πόλης ωστόσο δεν συγκινήθηκαν από τις εξηγήσεις της και ανακοίνωσαν την απόλυση της «για τον ρόλο της στην ανάρμοστη τελετή έναρξης της σχολικής χρονιάς», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Βίντεο από την εκδήλωση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό έχει γίνει viral αριθμώντας εκατομμύρια προβολές.