Επί δύο μέρες η 28χρονη αμερικανίδα Καρολιν Ρίσλε βρισκόταν στα χέρια του αγοριού της Τζέρεμι Φλόιντ, οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες της, την κρατούσε όμηρο στο σπίτι του στη Φλόριντα, κακοποιώντας τη συνεχώς.

Την απειλούσε με το όπλο του, τη χτυπούσε συνεχώς ενώ υπήρχαν υπόνοιες και για σεξουαλική κακοποίηση. Η γυναίκα έπρεπε να σκεφτεί κάτι ώστε να τελειώσει το μαρτύριο της. Και, όπως αναφέρει ο Independent, τα κατάφερε καθώς το σχέδιο που έβαλε σε εφαρμογή της έσωσε τη ζωή.

Έπεισε το αγόρι της ότι το σκυλί τους αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και ότι έπρεπε να πάνε σε κτηνιατρείο. Την ώρα λοιπόν που η 28χρονη μαζί με τον Τζέρεμι Φλόιντ είχαν επισκεφτεί ένα ιατρείο ζώων, εκείνη με μία γρήγορη κίνηση έδωσε στη γραμματεία ένα σημείωμα.

fgjdfpo2

Αυτό έλεγε: «Καλέστε την αστυνομία. Το αγόρι μου με απειλεί. Έχει όπλο. Σας παρακαλώ μην μας καταλάβει».

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η κίνηση που κάνει για να δώσει το χαρτάκι, με την κοπέλα στη γραμματεία να το δείχνει σε μία συνάδελφό της.

Σε εκείνο το σημείο η εικόνα κόβεται και μεταφέρεται στο δωμάτιο αναμονής, την ώρα που φτάνουν οι αστυνομικοί και συλλαμβάνουν τον άνδρα ο οποίος όντως είχε όπλο πάνω του. Το περιστατικό έγινε στα τέλη Μαΐου αλλά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές λίγες μέρες πριν.