Καθώς οδηγούσε ανέμελος στον πιο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο του Μαϊαμι, ο Ντάνιελ Μίντα, έγινε μάρτυρας ενός απίθανου περιστατικού το οποίο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο και διέθεσε στον τηλεοπτικό σταθμό CBS.

Ο φοιτητής μηχανολογίας είδε ξαφνικά να τον προσπερνά ένα μαύρο αυτοκίνητο, στο καπό του οποίου βρισκόταν ένας άνδρας που μιλούσε στο κινητό!

Το πολυτελές αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα που επίσης μιλούσε στο τηλέφωνο, το πιθανότερο με τον άνδρα που ήταν πάνω στο καπό. Κι όλα αυτά με το αυτοκίνητο να κινείται με 120 χλμ/ώρα!

Όπως σημειώνει ο αυτόπτης μάρτυρας, παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης, και οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης έδειχναν ήρεμοι.

«Ήταν τρομακτικό και συνάμα τρελό και αστείο. Δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο» περιγράφει ο Μίντα.

«Έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω τους. Αν έπεφτε από το καπό θα κατέληγε πάνω μου. Το πιο παράξενο είναι ότι και οι δύο τους έδειχναν πολύ ήρεμοι σα να μη συνέβαινε τίποτα», προσθέτει.

Οι αρχές της Φλόριντα έχουν τα στοιχεία του οχήματος και έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Προς το παρόν πάντως το ριψοκίνδυνο ζευγάρι κυκλοφορεί ελεύθερο…