Όταν ο Steve και η Shannon Callahan, από τη Καλιφόρνια, ανακάλυψαν στο πίσω μέρος του μεταχειρισμένου αυτοκίνητου τους ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, 14 καρατίων, με ένα λαμπερό διαμάντι, αποφάσισαν να ψάξουν για την γυναίκα που είχε χάσει τη πολύτιμη βέρα της.

Ύστερα από μια πολύχρονη αναζήτηση, το ζευγάρι κατάφερε να εντοπίσει την 78χρονη Darlene King, η οποία τους διευκρίνισε ότι η βέρα άνηκε στον σύζυγο της, Thomas, ο οποίος απεβίωσε πριν από έξι μήνες. Η ηλικιωμένη γυναίκα συγκινήθηκε και ευχαρίστησε το ζευγάρι για αυτήν την ευχάριστη έκπληξη.

Σύμφωνα με την 78χρονη, ο άνδρας της είχε χάσει τη βέρα του πριν από περίπου 12 χρόνια, λίγα χρόνια αργότερα αφού η ίδια είχε χάσει τη δικιά της. «Είχαμε χάσει και οι δύο τις βέρες μας και είχε απομείνει μονάχα η αγάπη μας», ήταν τα λόγια της.

«Ο σύζυγος μου έχασε το κινητό του πριν από ένα μήνα και το έψαχνε μέσα στο αυτοκίνητο. Τότε βρήκε τυχαία το δαχτυλίδι και με φώναξε αμέσως. Έφερε μια επιγραφή και την ημερομηνία 29 Απριλίου 1961. Αποφασίσαμε από κοινού να ψάξουμε για τον ιδιόκτητη αυτής της πανέμορφης βέρας», δήλωσε η 39χρονη Shannon.

«Μακάρι ο σύζυγος μου να ήταν ζωντανός. Πέθανε το περασμένο Ιανουάριο. Θα το κρατήσω για λίγο καιρό και μετά θα το χαρίσω στον γιο μου. Θα είναι ένα δώρο από τον πατέρα του», δήλωσε καταληκτικά η Darlene King.