Μια 26χρονη κοπέλα από το Μάντσεστερ της Αγγλίας ανάγκασε μια 14χρονη μαθήτρια να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών και στη συνέχεια τη «πούλησε» ως ιερόδουλη σε έναν οικοδόμο για 60 λίρες.

Η 26χρονη Leanne Gilder αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο 43χρονος οικοδόμος παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, αλλά πίστευε ότι ήταν δεκαοκτάχρονη.

«Πρέπει να είχα λιποθυμήσει, καθώς όταν ξύπνησα είδα τον άνδρα να σηκώνει το παντελόνι του… Εγώ δεν έδωσα καμία συναίνεση. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, βρισκόμουν υπό τη επήρεια κοκαΐνης. Φοβήθηκα, ήθελα τη μαμά μου», δήλωσε η 14χρονη.

Η νεαρή μαθήτρια ισχυρίζεται ότι είχε γνωρίσει τη Leanne Gilder σε ένα εστιατόριο και συμφώνησε να πάει μαζί της στο Όλνταμ. Η 26χρονη της έδωσε να πιεί αλκοόλ και στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα σπίτι στην Lynn Street, όπου η ανήλικη έκανε χρήση κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, η ανήλικη θυμάται να μπαίνει σε ένα φορτηγάκι, το οποίο άνηκε στον οικοδόμο. Αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά, η 26χρονη της είπε: «Χάρη σε εσένα, μόλις έβγαλα 60 λίρες».

Η ανήλικη βρέθηκε την επόμενη μέρα από την αστυνομία στην Lynn Street. Η δίκη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, με την 26χρονη να κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός για παιδική πορνεία.