Ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο έπιασε κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού και έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Τίπτον στη Μεγάλη Βρετανία. Σε αυτό φαίνονται πέντε άτομα αρχικά να τρέχουν για να ξεφύγουν εμφανώς από κάποιους που τους κυνηγούν. Τελευταίο φαίνεται ένα κορίτσι να τρέχει και να βουτά πίσω από τον εξωτερικό τοίχο μιας αυλής ενός σπιτιού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το κορίτσι στο βίντεο είναι 15 χρονών και έτρεχε να ξεφύγει από μία συμμορία 8 ατόμων, κάποια από τα οποία κρατούσαν ρόπαλα. Στο σχεδόν ένα λεπτό που κρατά το βίντεο φαίνεται η αγωνιώδης στιγμή όπου το κορίτσι είναι κάτω από τη μύτη τους και καταφέρνει τελικά να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Έστω και προσωρινά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι λίγα λεπτά αργότερα ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο σε αναζήτηση πληροφοριών για τους δράστες, οι οποίοι πιστεύεται πως είναι κοντά στα 20 χρόνια τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά.