Η Erin Anderson ήξερε ανέκαθεν πως ήταν μια γυναίκα φυλακισμένη σε σώμα άντρα και σήμερα, στα 22 της, έχει ολοκληρώσει τα πρώτα στάδια αλλαγής φύλου, περιμένοντας τώρα την τελική επέμβαση.

Όταν προσέγγισε μάλιστα ερωτικά τον 28χρονο Jared Norris, ζούσε ακόμα ως Aaron, γι’ αυτό και εκείνος απέρριψε το φλερτ. Δύο χρόνια μετά γνώρισε όμως μια «όμορφη» κοπέλα, όπως λέει, που είναι πλέον η «όμορφη» σύντροφός του, μια κοπέλα «που θέλει απλώς να είναι ο εαυτός της».

Το ζευγάρι πέρασε βέβαια από σαράντα κύματα, καθώς όταν άρχισαν να δημοσιοποιούν τη σχέση τους γίνονταν αντικείμενο χλευασμού, ακόμα και μίσους. Η Erin, που είναι από επαρχία του Κεντάκι, λέει: «Όταν ζούσα ακόμα ως αγόρι, έστελνα μηνύματα στον Jared στο Facebook. Τον ήξερα και ήταν γλυκός. Αλλά αυτός δεν έπαιρνε μέρος και δεν έμοιαζε να νοιάζεται καθόλου, οπότε αποφάσισα να μη δοκιμάσω άλλο μαζί του. Ήταν δύο χρόνια αργότερα όταν του άρεσε μια φωτογραφία μου στο Instagram, αλλά μέχρι τότε ζούσα ως τρανς και γυναίκα».

fdgfdghfd

Και δεν του έκρυψε, όπως λέει, τίποτα: «Αποφάσισα πως θα ήμουν ευθύς, κι έτσι του έστειλα ένα μήνυμα με τον αριθμό μου και μέσα σε πέντε λεπτά πήρα μήνυμά του και αρχίσαμε να μιλάμε. Την επόμενη μέρα ήταν τα γενέθλιά μου, βγήκαμε και μια βδομάδα αργότερα ήμασταν επισήμως ζευγάρι στο Facebook και είμαστε μαζί έκτοτε».

Και εξομολογείται πως πριν τον Jared, φοιτητή πληροφορικής, οι σύντροφοί της φοβούνταν να μιλήσουν στις οικογένειές τους για κείνη. «Αλλά ο Jared δεν το φοβάται αυτό, το είπε στην οικογένειά του ότι είμαι τρανς και τα πάντα, δεν νοιάζεται για το τι θα πουν οι άλλοι άνθρωποι».

Λέει όμως πως συνεχίζει να λαμβάνει απειλές κατά της ζωής της στα κοινωνικά μέσα, καθώς η ρητορεία του μίσους καλά κρατεί στην κοινωνία…