Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε έναν υπόνομο αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Μία γυναίκα είχε βγει για τον πρωινή της βόλτα με τον σκύλο της, όταν ο σκύλος της άρχισε να γαβγίζει επίμονα πάνω από ένα φρεάτιο στην Νότια Αφρική. Η γυναίκα ανέφερε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι άκουσε έναν θόρυβο, αλλά νόμιζε ότι ήταν κάποια γάτα. Όταν έσκυψε για να ακούσει καλύτερα, συνειδητοποίησε ότι αυτό που άκουγε ήταν το κλάμα ενός μωρού. Η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια των περαστικών κι ένας μοτοσυκλετιστής σταμάτησε και κατέβηκε με την γυναίκα για να σώσουν το μωρό.

«Δεν ξέρω πως μπορεί να το κάνει κάποιος αυτό σε ένα νεογέννητο μωρό, αλλά χαίρομαι που μπορέσαμε να την βοηθήσουμε», ανέφερε ο 60χρονος που πήρε το μωρό από το φρεάτιο.

Το μωρό ήταν παρατημένο στο φρεάτιο δίπλα σε σκουπίδια και μυρμήγκια. Η μικρή είχε σοβαρή υποθερμία και αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι το μωρό ήταν γυμνό και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο προσκολλημένο πάνω του.

Η γυναίκα που του έσωσε ανέφερε ότι ήταν θαύμα που έζησε το μωρό και ελπίζει, εάν δεν το αναζητήσει η μητέρα του, να βρεθεί μία οικογένεια που θα το αγαπάει και θα το μεγαλώσει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.