Για περισσότερα από δέκα χρόνια η Misty και ο Brian Baker προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να κάνουν ένα παιδί. Σήμερα, με τη βοήθεια των καλύτερων φίλων τους, περιμένουν όχι ένα αλλά τέσσερα παιδιά καθώς και η Misty και η καλύτερή της φίλη που θα γίνει παρένθετη μητέρα κυοφορούν δίδυμα.

Όταν οι Baker, που ζουν στο Σιάτλ, ξέμειναν από πόρους οικονομικούς αλλά και συναισθηματικούς, έπειτα από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές, οι φίλοι τους από την Ιντιάνα προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.

Ο Brian και η Amber, που έχουν ήδη δύο δικά τους παιδιά, πρότειναν η Amber να κυοφορήσει τα έμβρυα του Brian Baker και της Misty.

Από τα γονιμοποιημένα ωράρια, τα δύο πιο υγιή τοποθετήθηκαν στη μήτρα της Amber τον περασμένο Οκτώβριο. Ο γιατρός πρότεινε στη Misty να κάνει μία προσπάθεια με τα εναπομείναντα τέσσερα. «Γιατί να μην προσπαθήσετε και οι δύο;» της είπε.

Έπειτα από προσπάθειες δέκα ετών η Misty δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν διαπίστωσε πως είναι έγκυος και περιμένει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που θα ονομαστούν Connor και Hope. Την ίδια ώρα η καλύτερή της φίλη και παρένθετη μητέρα Amber κυοφορεί δύο κοριτσάκια που θα ονομαστούν Madison και Victoria.

Η ταυτόχρονη εγκυμοσύνη σόκαρε τόσο τις δύο γυναίκες όσο και το γιατρό που εξομολογήθηκε πως δεν του είχε ξανατύχει ποτέ η βιολογική και η παρένθετη μητέρα να κυοφορούν μαζί. Εκτιμά πάντως πως όταν βρέθηκε η λύση της Amber η Misty χαλάρωσε κι έτσι βοηθήθηκε και η δική της εγκυμοσύνη.

«Με χρειάζεστε ακόμα;» τον είχε ρωτήσει η Amber κι εκείνος απάντησε «δεν θα είχε μείνει έγκυος χωρίς εσένα».