Έτσι «αποδεικνύουν» οι οπαδοί της επίπεδης Γης τη θεότρελη θεωρία τους!

Ένα εντυπωσιακό ατμοσφαιρικό φαινόμενο που το κάνουν να δουλεύει υπέρ τους


ΚΟΣΜΟΣ
21:34
16/03/2018
Έτσι «αποδεικνύουν» οι οπαδοί της επίπεδης Γης τη θεότρελη θεωρία τους!
3
loading

Μια από τις πτυχές της κοσμολογικής υπόθεσης στην οποία πιστεύουν οι οπαδοί της επίπεδης Γης βασίζεται στο ότι ο Ήλιος είναι πολύ πιο κοντά στη Γη από όσο μας κάνει να πιστεύουμε η συνωμοσία της επιστήμης.

Και έχοντας αναδιπλωθεί, παραθέτουν πια νέες «αποδείξεις», κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι ένα υπέροχο φυσικό φαινόμενο λειτουργεί υπέρ τους.

Για το παρήλιο ο λόγος, αυτά τα λαμπερά σημεία φωτός που εμφανίζονται δίπλα στον Ήλιο να τον ακολουθούν πιστά. Το παρήλιο είναι ένα ατμοσφαιρικό φαινόμενο που δημιουργεί φωτεινά σημεία (κηλίδες) σε ένα «δαχτυλίδι» ακτίνας 22 μοιρών από κάθε πλευρά του Ηλίου. Και εμφανίζονται όταν το φως διαθλάται στους κρυστάλλους πάγου των θυσανόμορφων νεφών, ένα φαινόμενο που ξέρει καλά η επιστήμη και μας λέει πως είναι συχνότερο τον χειμώνα.

ogpjdfoj2

Και «ψεύτικο Ήλιο» το λέει καμιά φορά η επιστήμη, έχοντας βρει πως αντίστοιχο φαινόμενο προκαλεί και η Σελήνη (παρασελήνες). Παρά ταύτα, οι οπαδοί της επίπεδης Γης ανεβάζουν πια σαν τρελοί τέτοια βίντεο για να καταρρίψουν άλλη μια πλεκτάνη της NASA, αυτή που θέλει τον Ήλιο τόσο μακριά μας δηλαδή.

ogpjdfoj3

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν και απολαύστε τα σχόλια, σχόλια που μας γυρίζουν ολοταχώς στον Μεσαίωνα και ακόμα πιο πίσω…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Στρογγυλή είναι οκ αλλά

    Κάποιοι χρησιμοποιούν το φαινόμενο του περήλιου για να δείξουν ότι η γη είναι επίπεδη και κάποιοι το φαινόμενο fisheye της go pro για να δείξουν ότι είναι καμπύλη.

  2. avatar Yan

    Ένα πολύ ωραίο σχόλιο που είχα διαβάσει έλεγε ότι αυτή η θεωρία, είναι ένα πείραμα που μπορεί να αποδείξει που μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα κάποιων ανθρώπων!!!!

  3. avatar Νικόλαος Best

    Κάνα καινούργιο ανέκδοτο!υπάρχει?ακόμα και οι εξωγήινοι βαρέθηκαν με τους αμαθεις ξερωλες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει