Μετά το θάνατο του συζύγου της, η Christina Schmid πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να αγαπήσει ξανά. Ο άνδρας της, ονόματι Οζ, σκοτώθηκε στη προσπάθεια να εξουδετερώσει μια βόμβα στο Αφγανιστάν το 2009, μόλις 24 ώρες προτού επιστρέψει αεροπορικώς στο σπίτι του. Του απονεμήθηκε αργότερα το παράσημο «George Cross» για την ανδρεία του, καθώς κατάφερε να αφοπλίσει περισσότερα από 60 εκρηκτικά μέσα σε έξι μήνες.

Η 36χρονη γυναίκα κατάφερε ωστόσο να αγαπήσει ξανά και συγκεκριμένα τον στρατιωτικό Mark Clarke, τον οποίο γνώρισε σε ένα κατάστημα καφέ. Η ίδια δηλώνει ότι ο Οζ θα της έδινε την ευλογία του.

Η 36χρονη φαρμακοποιός ήταν συντετριμμένη μετά το θάνατο του συζύγου της, ωστόσο ήξερε ότι έπρεπε να παραμείνει δυνατή, κυρίως για τον γιο της Laird, ο οποίος είναι οκτώ ετών.

«Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω ξανά, αλλά ο Mark μου έδειξε ότι μπορώ και ότι έχω ακόμα πολλή αγάπη για να προσφέρω και να μου προσφέρουν», δήλωσε η Christina στο περιοδικό HELLO!

Η ίδια τονίζει ότι η αγάπη της για τον Οζ δεν θα χαθεί ποτέ και ότι της λείπει κάθε μέρα.

«Ο Οζ θα βρίσκεται για πάντα στη καρδιά μου και πνευματικά είναι πάντα στο πλευρό μου».

«Είχα τη τύχη να γνωρίσω αυτό τον υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος νοιάζεται βαθύτατα για μένα και εγώ τον λατρεύω», συνεχίζει.

Η 36χρονη δηλώνει ότι ο γιός της έχει αποδεχθεί το νέο της ταίρι και ρωτάει εάν θα παντρευτούν.

«Ο Mark με ολοκληρώνει και η σχέση μας είναι αναζωογονητική. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν το πραγματικό έρωτα στη ζωή τους, αλλά εγώ είχα τη τύχη να τον γνωρίσει δύο φορές».

«Ο Οζ μου είχε πει: «Εάν μου συμβεί κάτι, εσύ και ο Laird να μείνετε για πάντα ενωμένοι, και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει αυτόν το δεσμό. Εάν συναντήσεις κάποιον που θα σας φροντίζει, τότε αυτό θα είναι υπέροχο»

«Γι’ αυτό και αισθάνομαι ότι έχω την ευλογία του»

Ο Mark είναι μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων και έχει υπηρετήσει στο Αφγανιστάν. Γνωρίστηκε με τη Christina πριν από έξι μήνες και το ζευγάρι δεν σκοπεύει ακόμα να παντρευτεί.