«Μου έλεγαν να μην ασχοληθώ με τα κόμικς, αλλά εγώ επαναστάτησα»

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που πραγματοποίησε το όνειρό του


ΚΟΣΜΟΣ
20:33
29/03/2012
«Μου έλεγαν να μην ασχοληθώ με τα κόμικς, αλλά εγώ επαναστάτησα»
1
loading

Όταν ήταν μαθητής, οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας του υπεδείκνυαν να ξεχάσει τα κόμικς και να συγκεντρωθεί στα μαθήματα του.

Σήμερα, ο 28χρονος Andrew Elder έχει πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του και συντελεί στη δημιουργία των κόμικς του Μπάτμαν. Σπούδασε animation & art και σήμερα εργάζεται ως colourist στην DC Entertainment.

Η καλλιτεχνική του επιδεξιότητα έχει επεκταθεί τελευταία και στο χώρο των παιχνιδιών για smartphones και συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Bafta παραγωγό, David Murdoch.

«Είχα πάντα ένα πάθος για τα κόμικς, καθώς και για τις ταινίες και τα κινούμενα σχέδια. Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ, ωστόσο όλοι με απέτρεπαν. Δεν πτοήθηκα όμως από τις συμβουλές του κόσμου και αποφάσισα να επαναστατήσω εναντίον του συστήματος», αναφέρει ο 28χρονος καλλιτέχνης.

Εκτός από τα κόμικς του Μπάτμαν, ο Elder έχει χρωματίσει και ορισμένα του Σούπερμαν. Όπως δηλώνει και ο ίδιος, τα χρώματα αποτελούν βασικό στοιχείο των κόμικς, καθώς επηρεάζουν τόσο το τόνο της ιστορίας και τη ψυχολογία του αναγνώστη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Chuck Norris

    Όταν κανείς κάτι που αγαπάς πραγματικά το κανείς τέλεια!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει