Για άλλη μια φορά, ο απρόβλεπτος Ντόναλντ Τραμπ απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τη συμπεριφορά του, αυτή τη φορά μέσα στον Λευκό Οίκο και απέναντι σε έναν γνωστό δημοσιογράφο του δικτύου CNN.

Ο Τραμπ δεν δίστασε να πετάξει έξω από τον Λευκό Οίκο τον δημοσιογράφο Τζιμ Ακόστα εξαιτίας της ερώτησης που του απηύθυνε για τους μετανάστες στις ΗΠΑ.

«Είπατε ότι θέλετε να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι από τη Νορβηγία; Είπατε ότι θέλετε περισσότερους ανθρώπους από τη Νορβηγία; Είναι αλήθεια αυτό κ. πρόεδρε;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Θέλω να έρχονται από παντού, από παντού. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», ανέφερε ο Τραμπ την ώρα που ο δημοσιογράφος συνέχιζε: «Μόνο Καυκάσιοι ή από χώρες με λευκούς; Ή θέλετε να έρχονται κι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου;».

Με ψυχρό ύφος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, απλώς απάντησε: «Έξω!». Ένα μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου ακούστηκε να λέει «Τζιμ σε ευχαριστούμε» την ώρα που ο δημοσιογράφος έφευγε από την αίθουσα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.