Τα chicken nuggets έχουν φανατικούς λάτρεις στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, κανείς όμως δεν τα αγαπά περισσότερο από τον Kole Olsen, έναν 30άρη πληροφορικό που ζει στο Σίδνεϊ.

Ο οποίος τρελάθηκε όταν τον πληροφόρησαν πως δεν μπορούσαν να εκτελέσουν την παραγγελία του στις 5:00 τα ξημερώματα της εθνικής εορτής του Remembrance Day!

Έπειτα από ένα βράδυ ξέφρενου ξενυχτιού, ο Olsen σταμάτησε με το αμάξι του σε ένα McDonald’s του Σίδνεϊ για να παραγγείλει 200 (ναι, 200!) McNuggets.

AP_671956005873

Του είπαν ότι αυτή την ώρα σερβίρουν μόνο πρωινό και επέσυραν τη μήνη του. Αφού έβρισε θεούς και δαίμονες, έκανε γύρους με το αμάξι του γύρω από το εστιατόριο πατώντας συνεχόμενα την κόρνα!

Κάποια στιγμή καταλάγιασε και μπήκε μέσα για να παραγγείλει 200 κέικ. Αφού πλήρωσε και τον λογαριασμό, 190 ολόκληρα ευρώ, συνέχισε να βρίζει το προσωπικό, όταν κάλεσε τελικά κάποιος την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν τόσο μεθυσμένο που είχε ξεχάσει τι είχε παραγγείλει και ζητούσε πίσω τα χρήματά του για τη λάθος παραγγελία. Στα όργανα του νόμου είπε πως είχε παραγγείλει… 200 μπέργκερ και 200 πατάτες και αυτοί του έφεραν κέικ!

maccldoolnsdfdfdf1

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για τα καμώματά του, αλλά και για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Ο δικαστής Daniel Reiss τον καταδίκασε σε έναν χρόνο κοινωνικής εργασίας αλλά και 850 ευρώ αποζημίωση στους υπαλλήλους του McDonald’s που κατατρομοκράτησε.

Στο δικαστήριο είπε μάλιστα πως είναι χορτοφάγος!