Η αστυνομία του Γουίλομπρουκ του Ιλινόις έλαβε  τέσσερις κλήσεις έκτατης ανάγκης από έναν άντρα, ο οποίος ήθελε να δει έναν αστυνομικό για να τον… ξυλοκοπήσει.

Ο 38χρονος Τζον Πακέλα, δεν αστειευόταν τελικά. Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί στην οικία του, εκείνος άρχισε να τους σπρώχνει και να προκαλεί. Προφανώς και συνελήφθη.

Ο ύποπτος τέθηκε προφυλακιστέος με εγγύηση 100.000 δολαρίων, ενώ μέχρι σήμερα βρίσκεται πίσω από τις μπάρες. Κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε όργανα του νόμου και για αντίσταση απέναντι σε αστυνομικό.

Το ποινικό μητρώο του 38χρονου δεν «μουτζουρώνεται» για πρώτη φορά, καθώς έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για σεξουαλική παρενόχληση.

Ωστόσο η τοπική αστυνομία του Ιλινόις δεν τίθεται για πρώτη φορά απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Το περασμένο Απρίλιο, ένας άντρας κάλεσε την αστυνομία την ώρα που τον εκδίωκαν περιπολικά για να του κόψουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Εκείνος προσποιούταν στο τηλέφωνο ότι τάχα θα γίνει επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Το εγχείρημα του πέτυχε, καθώς οι αστυνομικοί σταμάτησαν την εκδίωξη και επέστρεψαν αμέσως στο τμήμα.