Μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη οι Ομπάμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής ιστοσελίδα το πρώην πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο κοντά στο σπίτι του δημάρχου και πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα ότι είδαν την Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα να επισκέπτονται το διαμέρισμα.

Το ιστορικό κτίριο, που έχει χτιστεί προπολεμικά το 1930, αποτελείται από 15 ορόφους και 43 διαμερίσματα και έχει υπάρξει το σπίτι πολλών διάσημων, όπως της Γκλόρια Βάντερμπιλτ. Έχει γυμναστήριο και γήπεδο μπάσκετ ενώ ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου διαμερίσματος, είναι η ασφάλεια του κτιρίου, παράγοντας πολύ σημαντικός για την πρώην Πρώτη Οικογένεια η οποία έτσι κι αλλιώς συνοδεύεται και θα συνεχίσει να συνοδεύεται από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών.

Οι τιμές φυσικά είναι και ανάλογες των ανέσεων που παρέχει. Μόλις την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο κτίριο ένα άλλο διαμέρισμα πωλήθηκε για 10 εκατομμύρια δολάρια.