Την πεποίθησή τους πως μια παγκόσμια σύρραξη είναι προ των πυλών εξέφρασαν μέσω ενός νέου βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube, οι Anonymous.

Ένα μέλος της ομάδας, φορώντας την κλασική μάσκα του Guy Fawkes που αποτελεί σήμα κατατεθέν για του Anonymous, προσπαθεί μέσα σε κάτι λιγότερο από 7 λεπτά αφενός να προειδοποιήσει τους πολίτες του κόσμου για την επικείμενη καταστροφική σύγκρουση μεταξύ πανίσχυρων στρατών αλλά και να εξηγήσει το πώς ο πλανήτης θα φτάσει σε αυτήν.

Το άτομο που εμφανίζεται στο βίντεο έχει αλλοιώσει τη φωνή του, εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκοσμίους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο» τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο άγνωστος και προειδοποιεί τους πολίτες (οι οποίοι, όπως λέει, θα είναι οι τελευταίοι που θα μάθουν πως η σύγκρουση ξεκινά) να «προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται».