Μια δισεκατομμυριούχος από την Ταϊβάν, μια επιχειρηματίας 75 ετών, έπεσε θύμα κλοπής –μία ημέρα μετά τη ληστεία σε βάρος της πρωταγωνίστριας των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν– όπου στη συγκεκριμένη περίπτωση οι κακοποιοί αφαίρεσαν από την οικία της στο Παρίσι κοσμήματα αξίας άνω των 150.000 ευρώ, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

Η Σο Λαν Ουάνγκ, ηγετικό στέλεχος του ομίλου διεθνούς Τύπου United Daily News κα μεταξύ των βασικών μετόχων του οίκου υψηλής ραπτικής Lanvin, έπεσε θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι στην οικία της στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, ενώ η ίδια κοιμόταν, σύμφωνα με την πηγή από την αστυνομία.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την 4η Οκτωβρίου, την επομένη της ληστείας με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν.

«Όμως οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται, (οι δράστες) δεν ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο» σχολίασε αυτή η πηγή, που επιβεβαίωσε εν μέρει τις πληροφορίες που δημοσίευσαν γαλλικές εφημερίδες.

Δύο άνδρες εισέβαλαν νωρίς το απόγευμα στο διαμέρισμα όπου το θύμα κοιμόταν και πήραν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα «και διάφορα πολυτελή αντικείμενα».

Δεν «κακοποίησαν σωματικά το θύμα» διευκρίνισε η ίδια πηγή, «όμως της άρπαξαν ένα δακτυλίδι που φορούσε στο χέρι της» προτού φύγουν.

Η αξία των αντικειμένων που έκλεψαν οι κακοποιοί εκτιμάται μεταξύ 150.000 και 200.000 ευρώ.

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα κλοπής τη νύχτα της 2ας προς 3η Οκτωβρίου σε μια περίοπτη συνοικία του Παρισιού. Η αξία των κοσμημάτων που πήραν οι δράστες εκτιμάται σε 9 εκατομμύρια ευρώ.