Ο οδηγός ενός λεωφορείου στην Κωνσταντινούπολη έχασε τον έλεγχο του οχήματος που ακολούθησε τρελή πορεία, τραυματίζοντας έντεκα ανθρώπους, όταν ένας από τους επιβάτες, εξαγριωμένος, του επιτέθηκε με μια… ομπρέλα.

Όπως δείχνουν οι εικόνες της κάμερας ασφαλείας του οχήματος, οι οποίες αναμεταδόθηκαν από πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο επιβάτης αρχικά είχε μια έντονη λογομαχία με τον οδηγό ενώ το λεωφορείο ήταν ακινητοποιημένο. Άλλοι επιβάτες επενέβησαν για να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να καθίσει σε μια θέση. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, αφού το λεωφορείο είχε ξεκινήσει και πάλι, ο θυμωμένος επιβάτης ρίχτηκε στον οδηγό και τον χτύπησε με μια ομπρέλα.

Ο οδηγός έπεσε από το κάθισμά του και έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου που ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε τρία αυτοκίνητα και κατέληξε να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο λεωφορείο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Hurriyet.

Έντεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός, τραυματίστηκαν. Από το ατύχημα προκλήθηκε τεράστιο μποτιλιάρισμα στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στα μέσα ενημέωσης είπαν ότι ο επιβάτης εξοργίστηκε επειδή δεν πρόλαβε να αποβιβαστεί στη στάση που επιθυμούσε και ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για να τον αφήσει να κατέβει σε άλλο σημείο. Ο 35χρονος δράστης συνελήφθη.