Τη λένε Λάουρα και είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με αθλητικά είδη. Ωστόσο, η ίδια δεν μπορεί να αντιληφθεί τη φήμη της! Και πώς να μπορέσει άλλωστε, αφού είναι μία συμπαθέστατη… αγελαδίτσα.

Η Λάουρα βρέθηκε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν αποφάσισε να φύγει από το λιβάδι της και να επισκεφθεί ένα εμπορικό κέντρο στην Αυστρία.

Το μηρυκαστικό αφού περιπλανήθηκε για λίγο, κατέληξε στο κατάστημα με τα αθλητικά είδη. Όταν πια έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους, η Λάουρα είχε ήδη προλάβει να μασουλήσει δύο σουτιέν και ένα μπλουζάκι!

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν κράτησαν κακία στη Λάουρα. Αντίθετα, είδαν σε αυτήν μια μοναδική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων τους. Έτσι, η αγελαδίτσα θα πρωταγωνιστήσει στην χειμερινή καμπάνια τους, με το σλόγκαν «ακόμη και οι αγελάδες βρίσκουν σε εμάς ό,τι χρειάζονται για το χειμώνα!»

Ο ιδιοκτήτης της δήλωσε περήφανος για τη διάσημη αγελάδα του, παρόλο που, όπως είπε, αναγκάστηκε να πληρώσει όλα τα προϊόντα που… έφαγε εκείνη στο κατάστημα!