Μια προδομένη και εξαγριωμένη σύζυγος τραυμάτισε σοβαρά τον άνδρα της όταν εκείνος παραδέχτηκε ότι έχει ερωμένη και ότι θα την παντρευτεί. Το μεγάλο λάθος του, βέβαια, ήταν ότι της το αποκάλυψε την ώρα που έκαναν σεξ.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, βρισκόταν σε ερωτική επαφή με τον σύζυγό της όταν εκείνος της έκανε τη συγκλονιστική εξομολόγηση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Νιγηρίας. Λίγο μετά την αποκάλυψη, η ίδια φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε σοβαρά τον άπιστο σύζυγό της αφήνοντάς τον με σοβαρές κακώσεις συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου τραύματος στο στήθος του. Δεν είναι σαφές αν η επίθεση έγινε την ώρα που τον είχε πάρει ο ύπνος ή αμέσως μόλις της το ανακοίνωσε.

aksdjasdg3

Παρά τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του, ο σύζυγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ζωντανός και αναρρώνει στο νοσοκομείο. Οι εικόνες από το σώμα του μετά την επίθεση κυκλοφόρησαν το Σάββατο στη Νιγηρία, σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα. Ένα τοπικό blog που τις δημοσίευσε αναφέρει ότι η γυναίκα μαχαίρωσε τον άνδρα της επειδή έχει ερωμένη και της το ομολόγησε την ώρα της ερωτικής πράξης.

aksdjasdg2

Η κίνηση ωστόσο της γυναίκας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με πολλούς να λένε ότι ήταν από την αρχή λάθος του άνδρα να της το ανακοινώσει τη συγκεκριμένη στιγμή. Άλλοι λένε βέβαια ότι πρέπει να τιμωρηθεί και να φυλακιστεί καθώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίρνει το νόμο στα χέρια της καθώς κινδύνευσε να τον σκοτώσει. Δεν έχει ωστόσο ξεκαθαριστεί αν η γυναίκα έχει συλληφθεί μετά το συμβάν.