Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Βιέννη, Αυστρία. Τρυφερές στιγμές στον ζωολογικό κήπο

reutmed1

Η Γιανγκ Γιανγκ κρατά αγκαλιά τα μικρά της, δύο πανέμορφα μωρά πάντα που γεννήθηκαν στις 7 Αυγούστου στον ζωολογικό κήπο της Βιέννης, Schoenbrunn. Η εικόνα κυκλοφόρησε από μία κάμερα παρακολούθησης και τραβήχτηκε στις 23 Αυγούστου.

Τελ Αβίβ, Ισραήλ. Εμφανίστηκε με χιτζάμπ στη θάλασσα και προκάλεσε συζητήσεις

reutmed2

Μία μουσουλμάνα φοράει χιτζάμπ και βουτά στη θάλασσα του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ισραηλινών λουόμενων.

Ζυρίχη, Ελβετία. Κολύμπι στη λίμνη

reutmed3

Άνθρωποι κολυμπούν στη λίμνη της Ζυρίχης για τον ετήσιο Κολυμβητικό Διάπλου σε απόσταση 1.500 μέτρων.

Αματρίτσε, Ιταλία. Η γειτονική χώρα πενθεί

reutmed4

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Ιταλία μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε το Αματρίτσε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι.

Ο νέος πλανήτης που είναι «δίδυμος» με τη γη

reutmed5

Μια «δεύτερη Γη» που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ζωή και είναι αρκετά κοντά για την αποστολή διαστημικών αποστολών ανακάλυψαν οι επιστήμονες. Ο πλανήτης Proxima b είναι μόλις τέσσερα έτη φωτός μακριά μας, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να δεχτεί ταξιδιώτες από τη Γη στο μακρινό μέλλον.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Ώρα για το ετήσιο ζύγισμα

reutmed6

Από μαϊμούδες και αράχνες μέχρι λιοντάρια, ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου πραγματοποίησε το ετήσιο ζύγισμα όλων των ειδών ζώων που φιλοξενεί, τα οποία ξεπερνούν τις 17 χιλιάδες.

Βομβάη, Ινδία. «Κοσμοπλημμύρα» σε ινδουιστικό φεστιβάλ

reutmed7

Άνδρες λαμβάνουν μέρος στους εορτασμούς του ετήσιου ινδουιστικού φεστιβάλ Γιανμαστάμι στην Ινδία και οι δρόμοι της Βομβάης γέμισαν χρώματα και εντυπωσιακές εικόνες!

Χαλέπι, Συρία. Μία ακόμα σπαρακτική εικόνα

reutmed8

Μία ακόμα σπαρακτική εικόνα δίνει στη δημοσιότητα το Reuters. Ένας άνδρας κουβαλά στην αγκαλιά του ένα βρέφος που σκοτώθηκε σε βομβαρδισμούς στο Χαλέπι. Μία φωτογραφία που αποτυπώνει για μία ακόμη φορά τη φρίκη του πολέμου.

Αχμενταμπάντ, Ινδία. Εορτασμοί προς τιμήν του Κρίσνα

reutmed9

Ένα κορίτσι ντύνεται με την ενδυμασία του θεού Κρίσνα και λαμβάνει μέρος στις εκδηλώσεις προς τιμήν της σημαντικότατης ινδουιστικής θεότητας.

Αρτβίν, Τουρκία. Επίθεση με όπλα στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντζάρογλου

reutmed10

Στόχος ενόπλων φέρεται να έγινε ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην επαρχία Άρτβιν της βορειοανατολικής Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα. Αστυνομικοί και οι σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου απάντησαν στα πυρά.

Σίδνεϊ, Αυστραλία. Η μανία του Pokemon Go έγινε μπέργκερ…

reutmed11

Με αφορμή τη μανία του Pokemon Go, ένα εστιατόριο στο Σίδνεϊ σκέφθηκε να ετοιμάσει λιχουδιές με τη μορφή των δημοφιλών χαρακτήρων από το παιχνίδι.