Μια 22χρονη κοπέλα η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής έξω από το σπίτι της πριν από 10 χρόνια και έγινε θύμα trafficking στην Ινδία μιλάει για το Γολγοθά της.

Το κορίτσι, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί για νομικούς λόγους, επανενώθηκε τελικά με τη μητέρα της την περασμένη εβδομάδα αφού πέρασε 10 χρόνια να ονειρεύεται την επιστροφή της στο σπίτι της. Χάρη σε ένα άλλο κορίτσι που συνάντησε κατά τύχη, το θύμα έφτασε τελικά στο Δελχί και μετά θυμήθηκε την τοποθεσία του σπιτιού της οπότε και τελικά επανενώθηκε με τη μητέρα και τις αδελφές της, μετά από μια δεκαετία.

«Έχω χάσει τα παιδικά μου χρόνια. Ήμουν μόλις 12 όταν με απήγαγαν έξω από το σπίτι μου και τη στιγμή που είδα την οικογένειά μου μετά την επιστροφή μου συνειδητοποίησα πόσα πολλά έχω χάσει», είπε η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror. Αν και δηλώνει πολύ χαρούμενη για την επιστροφή της, θρηνεί ακόμη για όσα έζησε και τα χρόνια που έχασε.

Έπαιζε έξω από το σπίτι της στο Seelampur, στο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, όταν μια κυρία άρχισε να της μιλάει. Θυμάται ακόμη τι φορούσε εκείνη την ημέρα μέχρι να της πιάσει την κουβέντα η γυναίκα και να την αρπάξει ένας άνδρας. Όλα αυτά συνέβησαν στις 2 Ιουλίου του 2006.

Μάταια οι γονείς της προσπαθούσαν να την βρουν. Σύντομα είχε πουληθεί για λίγα χρήματα σε έναν γεωργό. Είχε βρεθεί ξαφνικά σε ένα δωμάτιο κλειδωμένη μαζί με άλλα 20 άτομα. Πανικοβλήθηκε και ούρλιαζε για βοήθεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ανάμεσα σε όσα έζησε περιλαμβάνονται ατελείωτες ώρες εργασίας και πολλαπλοί βιασμοί από άγνωστους άνδρες.

Κατά τη διάρκεια των ετών, πουλήθηκε τουλάχιστον 9 φορές, παντρεύτηκε με τη βία και απέκτησε δύο παιδιά. Αυτό που ζητάει τώρα είναι να τιμωρηθούν όσοι τη βασάνισαν και να μην γίνουν άλλα παιδιά θύματα τέτοιων κυκλωμάτων.

Trafficked-5 Trafficked-2 Trafficked-3 Trafficked-4